Meteen naar de inhoud

VOOR WIE

Voor organisaties die het te druk hebben om
het HRM beleid de aandacht te geven die het nodig heeft
en weten dat het anders zou moeten

ZORG

ZORG

Verbeterwijzer past vanwege het sociale karakter bij uitstek in de Zorg. Dankzij Verbeterwijzer zorg je nog beter voor jouw medewerkers.
ZORG

CORPORATE

Goed werkgeverschap is de basis van jouw succes. Verbeterwijzer borgt en verbetert de processen en verbind medewerkers middels feedback, uitdaging en opleiding.
CORPORATE

CORPORATE

BOUW

BOUW

Verbeterwijzer zorgt bij bouworganisaties voor rust en rendement door het scholen van medewerkers en het binden en boeien van medewerkers.
MKB
Processen en afdelingen stroomlijnen

PERSONEELSZAKEN

Personeelszaken

Verbeterwijzer zorgt voor de juiste pre- en on-boarding, regelt de gesprekkencyclus en zorgt voor 24/7 contact tussen organisatie en medewerker.
Personeel

Kwaliteit

Via het digitale ISO/NEN ready handboek gekoppeld aan de de processtromen en benodigde vaardigheden, zorg je altijd en overal voor de beste dienstverlening.
Kwaliteit

KWALITEIT

OPLEIDINGEN

Opleidingen

Eenvoudig het juiste scholingsaanbod aanbieden met het leer management systeem, inclusief e-learning. Medewerkers beschikken over een eigen portfolio.
Opleidingen

COMMUNICATIE

Communicatie

Verbeterwijzer heeft als doel de betrokkenheid van medewerkers te vergroten en biedt hiervoor allerhande tools voor een effectieve communicatie.
COMMUNICATIE

Teams en afdelingen

Om een team of afdeling optimaal te kunnen laten renderen, beschikt Verbeterwijzer over samenwerking tools en betrokkenheid tools, samen bereik je meer.
TEAMS

TEAMS & AFDELINGEN

INDIVIDU

Individu

Als medewerker wil je het naar je zin hebben en investeren in jezelf. Organisaties die Verbeterwijzer gebruiken zorgen automatisch voor de benodigde aandacht.
INDIVIDU