Meteen naar de inhoud

Kies uw plan

Kies uw plan

Kies het perfecte plan

Stapje voor stapje professionaliseren of alle tools direct gebruiken? Kies wat voor uw organisatie van toepassing is.

Op aanvraag

Per maand

Per gebruiker

Op aanvraag

Per maand

Per gebruiker

op aanvraag

Per maand

Per gebruiker

Continous improvement

Inzicht in de knel- en verbeterpunten van uw processen zodat u direct aan de slag kunt

Risico Analyse

Herken risico's in uw processen en implementeer maatregelen. Gebruik de resultaten voor uw ISO en NEN implementatie.

verbeter community

Verbind al uw medewerkers met het online platform en realiseer een verbeter community voor continous improvement.

binden & boeien

Betrek de kennis en ervaring van uw medewerkers bij uw bedrijfsvoering en houd hen op de hoogte van de resultaten. Ontdek persoonlijke ambities.

Veelgestelde vragen

Uw bedrijfsvoering is ingericht op basis van uw beleid, met daarin gestelde doelen. Om deze doelen te behalen, verwacht u dat medewerkers volgens bepaalde procedures werken zodat de resultaten overeenkomen met de gestelde doelen. Afwijkingen in deze werkwijze dienen herkend en weggenomen te worden. Hiermee optimaliseert u het proces en daarmee de realisatie van uw doelen.

Verbetervragen worden door de tool gegenereerd op basis van de ingerichte functieprofielen. Medewerkers beantwoorden deze aan de hand van meerkeuze vragen met toelichting, zodoende ontstaat er systematisch inzicht in de performance van uw processen en de reden voor onderprestatie.

Het beantwoorden van de verbetervragen kost uw medewerker circa 10 minuten per week op basis van drie gestelde vragen. De hoeveelheid vragen kunt u zelf bijstellen. Het actief zijn in de community en initiëren van verbetervoorstellen is geheel afhankelijk van uw ingerichte verbetercultuur.

De tool zelf genereert vragen op basis van:

  • Werkzaamheden
  • Samenwerking
  • Organisatiebinding
  • Persoonlijke groei en uitdaging

Daarnaast kunt voor eigen projecten eigen vragensets inrichten.

Ja, de kracht van het platform is dat medewerkers in alle functies deel kunnen nemen, zowel op kantoor, onderweg of thuis op eigen devices als telefoon, tablet of PC.

Direct! Door medewerkers te voorzien van een verbeterplatform start u direct bewustzijn bij uw medewerkers. De tool verzamelt systematisch informatie over alle processen, de samenwerking, organisatiebinding en persoonlijke groei en uitdaging. Elke week wordt er automatisch nieuwe informatie toegevoegd waarbij u direct verbeterkansen en risico’s herkent.

De focus van het platform ligt op het herkennen van verbeterkansen en pro-actief meedenken van medewerkers hierbij. Echter, hierdoor worden risico’s ook direct inzichtelijk, want daar waar verbetering mogelijk is, schuilt ook direct een risico in uw bedrijfsvoering.

Verbeterwijzer is een cross-platform omgeving geschikt voor alle devices. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Wat onze klanten zeggen

Binnen 1 week konden we al kiezen uit 10 voorgestelde verbeterprojecten. Ik had nooit verwacht dat we op zoveel gebieden nog konden verbeteren.
Maaike Snelders
Kwaliteitsmanager
Geweldig! Ik zit zelf dagelijks in de zorg en vind het heerlijk om mee te denken hoe we onze klanten nog beter kunnen bedienen. Eerder had ik het gevoel dat op mijn ideeën niet gewacht werd of zo. Nu kan ik samen met mijn collega's via Verbeterwijzer mijn ideeën vorm geven en als verbetervoorstel indienen. Er zijn al drie van mijn ideeën geïmplementeerd, waaronder een tablet voor elke cliënt voor het zorgdossier!
Fayet Numani
Wijkverpleegkundige
Jarenlang zijn we druk geweest met procedures schrijven voor de ISO27001 en binnen twee maanden hebben we een scan over alle processen kunnen maken waaruit blijkt dat bij 30% van de procesonderdelen de procedure niet bekend is bij medewerkers. Dat gaan we nu via Verbeterwijzer duidelijk communiceren!
Dorien de jong-verrelanden
Manager Zorg
Medewerkers komen bij me hoe prettig ze het vinden dat ze nu mee kunnen denken over hun eigen werkzaamheden. Ze voelen zich eindelijk gehoord, terwijl we eigenlijk alleen maar gestart zijn met Verbeterwijzer.
Stefan hoedemakers
Leidinggevende
In ons management team draaien we trendanalyses uit van procesprestaties en zien we direct welke processen aandacht vereisen. We nemen we hierbij de ingediende verbetervoorstellen van medewerkers door en geven eenvoudig weer terugkoppeling aan de community.
Freek de Vries
Financieel Directeur
Onze gestelde doelen waren nauwelijks terug te vinden in onze procedures en werkwijzen. Onze gewenste koers was niet geborgd. Dankzij Verbeterwijzer hebben we al onze processen weer gekoppeld aan duidelijke doelen en bijbehorende resultaatverwachtingen en toetsen we bij onze medewerkers of ze hiervan op de hoogte zijn en volgens de richtlijnen werken. Op deze manier gaan we onze doelen halen!
Jacques Meerman
Financieel Directeur