Meteen naar de inhoud

Verbetercultuur

VERBETERCULTUUR

SAMEN BEREIK JE MEER

Het doel van Verbeterwijzer is om een verbetercultuur te bouwen. Door medewerkers en klanten continu te informeren over en te betrekken bij de doelstellingen van de organisatie, ontstaat er steeds meer betrokkenheid. De mindset die zo ontstaat zal medewerkers en klanten motiveren en inspireren om via Verbeterwijzer de dialoog te zoeken om producten, diensten en processen verder te verbeteren.

"Een medewerker vragen om mee te helpen de organisatie te verbeteren, zonder daarvoor groeimogelijkheden terug te geven, werkt niet. Medewerkers raken alleen maar gemotiveerd als ze meegenomen worden in de groei van de organisatie. Verbeterwijzer zorgt voor tweerichtingsverkeer."
Marthijn Zweepe
Verbeterwijzer

boeien

De persoonlijke groeiassistent helpt de medewerker bij het realiseren van de eigen ambities.

Verbeterwijzer bied medewerkers een eigen persoonlijke groeiassistent. Verbeterwijzer herkent ambities en zorgt voor motivatie om deze ambities na te streven en te behalen.

binden

Geef om uw medewerkers. Vraag naar hun mening en leer van elkaar.

Binding ontstaat door interesse te tonen. Verbeterwijzer regelt dit voor u door medewerkers om hun feedback te vragen, successen te delen en medewerkers aangesloten te houden bij de organisatiekoers.

BETREKKEN

Geef medewerkers een stem en luister. Gebruik de kennis en ervaring.

De drive om te verbeteren ontstaat door medewerkers continu te betrekken bij het belang van de doelstellingen van de organisatie en hun eigen rol daarin. Verbeterwijzer houd medewerkers aangesloten.

Samen verbeteren

Verbeter Community

IEDEREEN

Elke medewerker wordt onderdeel van de community

SAMEN

Teams en afdelingen denken samen na over verbetermogelijkheden.

Verbeterwijzer Chat

OVERAL

Op elk device, op elke plek actief zijn in de community

VERBETEREN

Iedereen wordt bewust van de mogelijkheden om te verbeteren.